Publicitate

11 februarie 2013

Cum sa faci bani cu Talebux


Talebux a devenit SCAM.
  
   Talebux este un nou site PTC aparut in acest an si care a ajuns in momentul de fata la aproximativ 12500 de membri, care pentru un site nou infiintat este o cifra foarte buna spre ideala. Talebux promite a fi un PTC de incredere si care sa dureze cativa ani buni de acum incolo.

    Ce trebuie sa faci pe Talebux ca sa faci bani cred ca stii deja, si anume sa intri zilnic si sa dai click pe reclame, in plus fata de acestea mai este si sectiunea de PTSU unde esti platit ca sa faci mici joburi, cum ar fi sa iti faci cont pe alt site gen talebux si sa dai click pe reclamele de acolo, sau doar sa iti faci cont pe alte siteuri, astea le-am intalnit pana acum, pe viitor e posibil sa apara si altfel de joburi.

   Payout-ul minim la Talebux este de doar 1$ care se poate realiza relativ repede daca esti activ si dai click pe toate reclamele si mai faci si cateva joburi.Nu mai zic ca daca strangi ceva referali ii poti face si intr-o zi. Suma pentru care se inchiriaza referali pe talebux  este de doar 0.5$ in acest moment, zic doar pentru ca perioada pe care sunt inchiriati este nedeterminata, adica ei sunt inchiriati pe viata.

   In curand o sa vin si cu o dovada de plata ca sa fii sigur ca Talebux nu este SCAM.

INREGISTREAZA-TE AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu