Publicitate

15 februarie 2013

Cum sa faci cont de paypal

   Deoarece aproape orice site,pe care poti sa faci bani foloseste aceasta banca online m-am gandit ca ar trebui sa stii cum se face un cont de paypal. Deci astazi o sa iti prezint cum se face un cont de paypal.


   Da click aici ca sa intri pe siteul paypal. Acum ca ai intrat pe site da click pe butonul "Sign up", acesta se gaseste in josul chenarului "Account login".





   Acum alege tara si limba pe care sa o folosesti. Dupa ce ai ales tara si limba alege tipul contului, fiecare tip in parte are anumite avantaje si dezavantaje, care le gasesti pe siteul lor. Cand te-ai hotarat ce tip sa folosesti apasa butonul "Get started".



   Acuma insereaza datele tale de contact (nume,adresa,email etc.). Alege o parola care sa contina minim 9 caractere, care sa o tii minte si care sa nu o stie nimeni altcineva in afara de tine. Bifeaza casuta ca esti de acrod cu "Privacy Policy" si "User Agreement". Apoi apasa pe butonul "Agree and Create Account", si aspteapta sa primesti mailul de confirmare de la paypal.


   Un ghid il gasesti si pe paypal despre cum sa iti faci cont la adresa https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=xpt/Help/general/TopQuestion2-outside


   Sper ca ti-am fost de ajutor si daca doresti si alte ghiduri te rog sa lasi un comentariu si voi face un post cu ghidul respectiv.

Un comentariu:

  1. Vrei sa facem schimb de link ?
    bani-faci.blogspot.ro . daca da lasami un mesaj pe blog . sau vorbim pe yahoo YD :carter2408

    RăspundețiȘtergere