Publicitate

3 februarie 2013

Cum sa faci bani cu Clixsense

   Dupa cum spune si titlul prima metoda prin care reusesc sa fac bani este acest site Paid To Click ( PTC ) , Clixsense .

   Clixsense este un site PTC care functioneaza de mai bine de 5 ani si este renumit in toata lumea, este un site PTC de incredere si care plateste clientii la timp.

   Sa iti explic cum functioneaza aceste siteuri PTC, esti platit ca sa dai click pe anumite reclame si sa stai pe siteul care te directioneaza reclama respectiva si esti platit pentru asta, timpul care trebuie sa il petreci pe siteul respectiv in majoritatea siteurile PTC este cuprins intre 3 si 60 de secunde, in cazul nostru pe Clixsense , timpul este cuprins intre 3 si 60 de secunde, defapt sunt 4 nivele de reclame cele care dureaza 60 de secunde, al doilea tip care dureaza 30 secunde, al treilea care dureaza 15 secunde si ultimul tip care dureaza 3 secunde.

   De asemenea castigi bani si din refferali. Refferali sunt oameni care s-au inscris pe Clixsense accesand linkul tau de afiliere si facandu-si cont. De pe urma refferalilor pe siteul Clixsense castigi de pe munca lor care o fac zilnic si anume de pe clikurile care il dau pe reclame dar si daca acestia isi upgradeaza condul de la cel standard la premium, deci gandeste-te daca muncesti putin la inceput apoi cu o munca de doar 5 minute poti castiga niste bani frumosi.

   Pe Clixsense sumele care le castigi acesand cele 4 tipuri de reclame sau ads in limba engleza sunt: 0.02 pentru cele care dureaza 60 de secunde , 0.01 pentru cele care dureaza 30 de secunde, 0.005 pt cele care dureaza 15 secunde si 0.001 pentru cele care dureaza 3 secunde. Nu ai reclame la nesfarsit sunt doar un numar de reclame zilnic. Nu descuraja daca crezi ca castigi putin pentru inceput, iti spun ca prin munca, rabdare, perseverenta poti sa ajungi sa ai un venit frumusel lunar doar intrand zilnic 5-10 minute sa dai click pe reclamele tale.

   Poti castiga mai multi bani pe Clixsense indeplinind anumite taskuri si care sunt platite mai bine decat reclamele dar acestea neceseta o munca in plus de la tine adica sa cauti ceva pe google sau sa raspunzi la niste intrebari, lucruri simple si realizabile pentru oricine.

   Suma minima pe care trebuie sa o ai in cont ca sa poti solicita sa fii platit este de 6$ pentru conturile premium si de 8$ pentru conturile standard care nu necesita nici o investitie. Pentru a fi platit trebuie sa ai un cont de paypal care til poti face usor in doar 5-10 minute dand click Aici. . Te indemn sa iti faci cont acuma pe Clixsense dand click pe unul din cuvintele Clixsense sau apasand Aici.
 
   Daca ai orice fel de intrebari nu ezita sa le pui aici printr-un comentariu si o sa iti raspund cat de repede si de bine pot. Te lasa acuma sa iti incepi munca pe Clixsense. Si te astept in urmatoarele zile ca sa iti prezinta o alta metodata, tot online pe care o folosesc ca sa castig cativa bani in plus. 

   Inregistreaza-te aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu